Despre mine

@state.mihai

Visul meu este de a le arata oamenilor ca isi pot atinge obiectivele indiferent de stilul de viata pe care il au sau de programul foarte incarcat.

Ma numesc Mihai si de-a lungul timpului am studiat si am incercat diferite metode pentru ca orice persoana sa poata ajunge sa aiba corpul pe care si l-a dorit dintotdeauna. Vreau sa inspir oamenii si sa ii ajut nu doar sa piarda grasime sau sa construiasca masa musculara, ci sa isi traiasca visul.

Programele de fitness pe care le ofer sunt unele reale, cu rezultate dovedite, testate de catre mine si clientii cu care am lucrat de-a lungul timpului si cu care am avut rezultate deosebite. Un lucru clar as vrea sa mentionez, catre aceste rezultate nu exista scurtaturi, daca nu esti dispus sa muncesti si sa depui efort in antrenament, atunci ar fi bine sa renunti la idee pentru ca nu vei ajunge la rezultate notabile.

 De mic am fost un impatimit al sportului, la varsta de 7 ani am intrat prima data intr-un bazin de inot, de atunci nu m-am mai putut dezlipi de sport nicio zi din viata mea. A urmat o perioada de intiere dupa care in 2 ani eram in grupa de performanta, atunci am decis ca asta voi face in continuare. Au urmat 10 ani de inot de performanta, ani in care am obtinut nenumarate titluri de Campion National dar si 4 Recorduri Nationale in probe individuale.

La 19 ani am luat decizia sa inchei cu inotul de performanta urmand insa sa studiez tot sportul la U.N.E.F.S Bucuresti. Stiam ca nu pot trai fara sport asa ca atentia mea s-a indreptat catre fitness, ma simteam foarte bine in sala de forta si imi placea inca de pe vreamea cand practicam inotul.

In ultimii ani mi-am dedicat timpul pentru a crea un program care sa fie flexibil, usor de urmat si care sa dea rezulate reale. Ne-am obisnuit sa urmam sfaturile culturistilor profesionisti si a modelelor fitness de pe internet si din reviste, dar nu am luat in considerare un aspect foarte important ce il omite toata lumea, steroizii.  In momentul in care am decis ca nu vreau sa obtin un corp de culturist ci ca vreau sa fiu atletic, definit si functional am inceput sa cercetez ce este corect si ce trebuie facut pentru acest lucru.

Combinand toate cunostintele si informatiile acumulate de-a  lungul timpului, am reusit sa creez acest program si acest stil de viata. Pentru ca  la urma urmei, fitness-ul ar trebui sa ne schimbe viata nu sa o faca mai complicata. Nu trebuie sa renunti la iesitul cu prietenii, la bauturi alcoolice sau la macarurile tale favorite pentru a avea o silueta de invidiat.

Ma aflu aici pentru a te ajuta sa iti gasesti echilibrul de care ai nevoie, sa obtii corpul pe care ti-l doresti si sa iti traiesti viata intr-un mod cat mai placut!

We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit. “

Image module