corpul la care mereu ai visat

Ti-ai dorit vreodata sa ai mai multa determinare astfel incat sa poti renunta la mancatul nesanatos?

Daca te-ai uitat in oglinda si nu ai vazut un fizic asa cum ti-ai dorit...
Daca te-ai luptat cu tine in cautarea motivatiei...

Bun venit in club!
Suntem oameni si suntem aproximativ 7 miliarde.

inscrie-te azi

Phasellus risus turpis, pretium sit amet magna non, molestie ultricies enim. Nullam pulvinar felis

Accepta politica de confidentialitate Linofit

INTRA IN FORMA

Acest subiect "Intră în formă!" a inceput să fie prea dificil! Cheltuim mai mulți bani ca niciodată pe pastille, pudre proteice și alte suplimente. Petrecem ore in șir pe bandă și pe aparatele de cardio și urmăm cu precizie exemplele de antrenamente gratuite prezentate de modelele fitness pe youtube, care nu ar funcționa nici macar pentru ei. Respectăm fiecare regula, 6 mese/zi plus gustări, nu ratăm micul dejun, ca in final să realizam că am consumat atâta energie degeaba pentru că nu așa funcționează lucrurile!

Nu e de mirare ca ne întristăm atunci când ne privim in oglindă.Depunem atât de mult efort, cheltuim bani pe suplimente, iar când vrem să vedem și rezultatele, intârzie să apară.

Ce vreau eu astăzi este să iți spun că este posibil să intri in formă si vreau sa iți dau speranta că vei reuși.

Vei reuși să slăbesti acele kilograme în plus definitiv".

Speranța că vei putea face asta fară să îți urăști viata, regulile impuse si dieta strictă.

Speranța că te vei uita in oglindă și nu doar că ai să îl placi pe cel pe care îl vezi, vei fi și mândru/ă de rezultatele tale.

Toate aceste lucruri pe care le-am scris mai sus sunt posibile indiferent cât de departe pare acel rezultat față de momentul de față.

NU E NEVOIE SA FACI TOATE ACESTE LUCRURI DE UNUL SINGUR! EXISTA O ALTA VARIANTA.

O importanță majoră în viața noastră o au obiectivele în ce privește modul de viață sănătos, însă de cele mai multe ori renunțăm la a mai acționa în această direcție, preferând alte activități în detrimentrul celor care ar trebui să conteze cel mai mult.

La fel ca oricare alt obiectiv personal, fie că vorbim despre realizări în plan profesional, fie că ne raportăm la cel personal venituri, vacanțe, achiziții), ar trebui să ne gândim dacă din punct de vedere al sănătății minții și trupului putem susuține pe termen lung toate aceste planuri si cele adiacente lor.

Cum in toate domeniile căutăm profesioniști care să ne acorde consultanță în îndeplinirea obiectivelor ( fie că vorbim despre un profesionist in domeniul imobiliarelor, finanțelor, destinațiilor de vacanță), este momentul să ne acordăm timp și să ne informăm corespunzator de la profesioniști in domeniul stilului de viață sănătos.Totodata, sunteți de acord cu faptul că, o dată stabilit un plan împreuna cu un profesionist, lucrurile pot deveni mai simple si mai ușor de accesat?

Exista o mare problema in industria fitness-ului

Cu toțîi vedem la TV sau pe internet culturiști de performanță ce recomandă anumite suplimente pentru dezvoltarea masei musculare sau definire, multe sunt degeaba, altele chiar ajută, dar niciun supliment nu ajută atât de mult cât să conteze mai multdecât antrenamentul, alimentația și odihnă.

Mulți dintre voi ați mai auzit lucrul asta, însă ce vreau să scot în evidență este că: toți culturistii de înalta performanță folosescsubstanțe (steroizi), care ii ajută în antrenament și în recuperare post antrenament.

Întrebarea mea este următoarea: dacă știi aceste lucruri, de ce te antrenezi că ei? Dacă nu ești unul dintre ei, de ce să le copiezi programul de antrenament în speranța că vei ajunge să arăți că ei sau aproape că ei? Dacă pentru ei funcționează, poate merge și la ține, dar nu merge dacă tu nu folosești la rândul tău substanțe.

De ce as alege coaching-ul online vs un antrenor personal?

Un antrenor personal poate costa in functie de experienta, locatie si nivel de cunostinte intre 100$-500$/luna, in acesti bani nu este inclus pretul abonamentului lunar din sala. Costurile unui antrenor bun te pot duce la peste 2000$/an si in acesti bani este posibil sa nu primesti plan nutritional, acesta avand un cost extra.Strategia mea de a lucra 1-1 online implica niste costuri mai mici decat un antrenor personal cu cel mai mic nivel al preturilor.

Nu pot face eu antrenamentele pentru tine. Va trebui să fii TU acela care refuză mâncarea nesănătosă și care va trage din greu în sală. Dar putem exclude ”ghicitul” din antrenamentul dvs., asigurându-ne că planul deantrenament și dieta sunt concepute pentru a vă îndeplini obiectivele.

Beneficiile Linofit

Online Coaching reprezinta un serviciu special conceput pentru fiecare client in parte cu scopul indeplinirii unor obiective fie fizice, psihice sau profesionale. Avantajele acestuiserviciu fata de programul de Personal Training 1-1 in sala este ca prin aceasta metoda vei economisi enorm de mult timp si bani.

Clientii LINOFIT

CE SPUN CLIENTII LINOFIT

Madalina

Cel mai important lucru pe care nu il intelege lumea despre fitness este ca oricine poate

Al doilea cel mai important lucru pe care nu il intelege lumea este ca nimic nu se intampla peste noapte

Dayana

Progresul Clientei mele dupa doar o luna in care am lucrat impreuna online, ea locuind in alt oras. Dayana mergea la sala deja de ceva timp si in principiu stia ce are de facut doar ca nu ajungea la rezultatele pe care si le dorea.

Dupa o discutie la telefon in care am stabilit cateva reguli si ce are de facut in prima partea a colaborarii a inteles ca acolo unde gresea mai mult era in alimentatie. Apoi determinarea si disciplina ei au facut ca transformarea sa vina chiar mai repede decat ma asteptam si eu.

Claudiu

Transformare lui Claudiu a avut 2 etape: Punctul de pornire a fost la 67 kg, de acolo am inceput sa lucram impreuna.

Obiectivul clientului meu era sa ajunga intr-o forma mai buna, mai puternic, mai mare si mai definit.

Acumularea de masa musculara am facut-o treptat, dieta a fost bine calculata, evitand o acumulare de grasime corporala necontrolata. In fotografia din stanga a fost punctul maxim de “lean bulk”, 74 kg si undeva intre 12-15% procent de body fat.

De acolo am pornit noua calatorie catre 6 pack. Cu un deficit caloric de 25% si Intermittent Fasting , in 6 saptamani Claudiu a obtinut un procent de grasime corporala de 10% si forma fizica pe care si-a dorit-o.

Contractul pe care îl vom avea împreună poate fi anulat în orice moment în care din diferite motive tu nu mai vrei să continui colaborarea. Deși nu va fi nevoie, clienții cu care lucrez rămân în general fideli minim 6 luni de zile. Mă aflu aici pentru rezultate pe termen lung și sunt în căutarea unor oameni care își doresc cu adevărat o îmbunătățire a vieții lor.

oferta limitata

  • Ore
  • :-
  • Minute
  • :-
  • Secunde

bonus

#1

Recipe E-Book

Online Coaching reprezinta un serviciu special conceput pentru fiecare client in parte cu scopul indeplinirii unor obiective fie fizice, psihice sau profesionale. Avantajele acestui serviciu fata de programul de Personal Training 1-1 in sala este ca prin aceasta metoda vei economisi enorm de mult timp si bani.

#2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

#3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

#4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

#5

Pe care se va desfasura tot programul ( antrenament, tutoriale video, nutritie, grafice pentru a masura evolutia, notificari, mesagerie, programari antrenamente).

preturi

1 luna

99 euro

2 luni

179 euro

3 luni

249 euro