Layer
LINOFIT - ONLINE COACHING

Online Coaching

Cu ajutorul experientei acumulate in peste 10 ani in care am fost inotator de performanta,  urmati de inca 6 ani in care am lucrat cu sute de clienti in regim de Personal Training, am reusit sa inteleg nevoile, fricile si interesele oamenilor atunci cand vine vorba de slabit sau de a intra intr-o forma fizica foarte buna.

Scopul meu nu este doar ca tu sa ajungi intr-o forma fizica excelenta si sa te simti bine. Acela este unul din obiective. Imi doresc sa iti creezi obiceiuri noi ce le vor inlocui pe cele care acum iti incetinesc progresul.

Sa reusesti sa fii intr-o forma excelenta si sa stii sa ai grija de sanatatea si de corpul tau reprezinta un mare avantaj si o mare realizare in viata ta. Facand asta vei avea si un incredibil curaj sa iti schimbi viata in mai multe aspecte la care cu timp in urma nici nu te puteai gandi. Vei fi mai motivat/a, vei avea mai multa energie si o putere de concentrare mult mai mare.

Mai mult de atat

Online Coaching reprezinta un serviciu special conceput pentru fiecare client in parte cu scopul indeplinirii unor obiective fie fizice, psihice sau profesionale. Avantajele acestui serviciu fata de programul de Personal Training 1-1 in sala este ca prin aceasta metoda vei economisi enorm de mult timp si bani.

LINOFIT

Online Coaching

Vorbesti direct cu mine
Inscrie-te si vei primi in cel mai scurt timp mail de la mine cu detaliile si primele indicatii pe care vreau sa le urmezi.
Colaborare stransa
Vei avea suport saptamanal prin e-mail dupa inscierea la online coaching.
Rezultate rapide
Daca dupa primele 30 zile nu vei progresa si nu vei fi multumit, primesti toti banii inapoi.
Image module
LINOFIT

Ce vei primi in cadrul
colaborarii noastre Online:

In cadrul programului de Coaching 1-1 vei avea practic un asistent care te va ghida in antrenamentele si programul nutritional si te va cunoaste mai bine decat te cunosti tu.

Vei primi:

0
Program de antrenament
specific nevoilor si a disponibilitatii tale structurat pe 3,4 sau 6 zile/saptamana.
0
Plan nutritional
in functie de preferintele tale alimentare si de nevoile corpului tau cu toti macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi).
0
Ghid de Intermittent Fasting.
te va ajuta sa tii corect dieta Intermitent fasting
0
Consultanta saptamanala (Skype/Facetime/Whatsapp)
pentru a monitoriza activitatea si a discuta problemele sau schimbarile ce apar pe parcursul colaborarii.
0
Suport pe mail 24/7
vom colabora in fiecare zi - 24/7

Incepe acum!

Vreau online coaching
LINOFIT

Primesti un
Plan Nutritional Personalizat

Alimentatia este unul din elementele care ne influenteaza cel mai mult atat progresul in Fitness, calitatea serviciilor pe care le oferim la locul de munca,  starea de spirit si oricare alt aspect in viata noastra.

Cu cat vei fi in control cu ceea ce mananci si ii vei respecta nevoile corpului, cu atat vei fi mai concentrat, mai energic si mai motivat in toate activitatile pe care le desfasori zilnic.

Fie ca vrei sa slabesti, sa iei in greutate sau doar sa ai un stil de viata sanatos, cu planul deja facut iti va fi mult mai usor sa ajungi acolo unde iti doresti.

Image module
Image module
LINOFIT

Planul nutritional va fi creat in functie de:

 • Preferintele tale alimentare
  Online coaching
  Alimenatia va fi facuta pe placul tau, dar in acelasi timp, in functie de obiectivele stabilite.
 • Bugetul disponibil
  Online coaching
  Inainte de toate, impreuna vom stabili un buget pe care il poti aloca lunar pentru atingerea obiectivelor tale.
 • Vei avea suport pe email 24/7.
  Online coaching
  Vom tine legatura 24/7 in principiu pe email sau in functie de preferintele tale.
LINOFIT

Calculator Macronutrienti
si Necesar Caloric

Un calcul al macronutrientilor necesari corpului tau iti va crea o structura de care ai nevoie pentru a incepe calatoria catre forma fizica pe care ti-o doresti. Vei sti exact cate proteine/carbohidrati/grasimi trebuie sa mananci. In felul acesta iti va fi mult mai usor sa iti monitorizezi progresul.

Acest calcul este disponibil o singura data pentru o singura plata, nu vor fi update-uri.

Daca esti interesat/a de acest serviciu te rog sa completezi chestionarul de mai jos. In felul acesta voi invata mai multe despre tine si despre obiectivul tau.

Inscrie-te acum!
Image module
INTREBARI FRECVENTE

Cele mai frecvente intrebari

Afla intrebarile cele mai frecvente puse de catre clientii mei

 • Nu, nu ai nevoie neaparat de o sala. Iti pot pregati un program care se poate urma si fara a merge la sala. Tot ce vei avea nevoie este un minim de echipament pe care sa il acasa, si nimic scump.
 • In cele mai multe dintre cazuri, da. Vom discuta impreuna despre problemele tale si tot impreuna vom crea un program de antrenament cu care te vei putea antrena fara grija.
 • Stai fara nicio grija. Programul este alcatuit avand la baza nevoile  nutritionale si stilul de viata pe care le ai. Dieta si nutritia nu sunt la fel pentru toata lumea, avem nevoie de totul personalizat.
 • Vei face parte dintr-un mic grup de client care au in plan obiective asemanatoare cu ale tale. Vei avea ocazia sa porti si discutii cu ei legate de antrenament si program pe grupul nostrum privat de pe Facebook. Fiecare grup de personae este intr-un numar limitat, pentru ca eu sa ma pot ocupa cat mai bie de fiecare si sa pot ajunge sa te cunosc si sa iti cunosc nevoile mai bine decat ti le cunosti tu.
 • Majoritatea clientilor cu care lucrez au un program ce contine 2-3 antrenamente saptamanale. Sigur ca vor fi mici modificari in dieta din cand in cand, insa nu iti vei petrece ore in sir gatind pentru fiecare zi. Acest program este construit PE BAZA programului tau incarcat, dar voi avea grija sa te si verific pentru a mentine acest program o prioritate pentru tine. Lucrez cu diferiti oameni chiar si din alte tari si problema cel mai des intalnita este timpul.
 • Cu exceptia unor lucruri absurde, iti pot crea un plan indiferent de obiectivele pe care le ai. Avand in spate si 10 ani de experienta in inotul de performanta, fiind multiplu Campion National, sunt sigur ca te pot ajuta cu orice obiectiv propus.
 • Un antrenor personal poate costa in functie de experienta, locatie si nivel de cunostinte intre 100$-500$/luna, in acesti bani nu este inclus pretul abonamentului lunar din sala. Costurile unui antrenor bun te pot duce la peste 2000$/an si in acesti bani este posibil sa nu primesti plan nutritional, acesta avand un cost extra.Strategia mea de a lucra 1-1 online implica niste costuri mai mici decat un antrenor personal cu cel mai mic nivel al preturilor.Contractual pe care il vom avea impreuna poate fi anulat in orice moment in care din diferite motive tu nu mai vrei sa continui colaborarea. Desi nu va fi nevoie, clientii cu care lucrez raman in general fideli minim 6 luni de zile. Ma aflu aici pentru rezultate pe termen lung si sunt in cautarea unor oameni care isi doresc cu adevarat o imbunatatire a vietii lor.
Layer
ONLINE COACHING

Ce spun clientii mei

ONLINE COACHING

Schimba-ti stilul de viata acum
cu propriul antrenor online

Te voi contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Contractul pe care il vom avea impreuna poate fi anulat in orice moment in care din diferite motive tu nu mai vrei sa continui colaborarea. Desi nu va fi nevoie, clientii cu care lucrez raman in general fideli minim 6 luni de zile. Ma aflu aici pentru rezultate pe termen lung si sunt in cautarea unor oameni care isi doresc cu adevarat o imbunatatire a vietii lor.

Vreau online coaching